İSTANBUL / AVCILAR - Mehmet Emin Horoz Anaokulu

Nis

Ülke liderlerinin bir çoğuna mücadele anlayışı ve devlet adamlığıyla örnek olmuş, hala da örnek olmaya devam eden Mustafa Kemal ATATÜRK'ün, küçücük yüreklere armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Mrt

Orman Haftası kapsamında tohum kutusu oluşturduk. Meyve ve sebze çekirdeklerini çöpe atmayıp tohum kutumuzda biriktiriyoruz. Kutumuz dolduğunda tohumlarımızı toprağa ekeceğiz.   Çocuklarla bahçeye çıkıp ağaç ve bitkileri inceledik,kökler bulduk.fasulye çimlendirdik. Konu ile ilgili hikayeler okuduk,orman sevgimizi bir kez daha dile getirdik. Orman içerikli sanat etkinlikleri yaptık.

Mrt

Yaşlılar Haftası'nda çocuklarla yaşlılara karşı sevgi,saygı ve hoşgörü göstermenin; onlara yardım etmenin, onlarla sohbet etmenin,birlikte vakit geçirmenin önemini vurgulayan drama etkinliği yaptık.

22 MART DÜNYA SU GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ

21 MART DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ. +1 FARKLA TIPKI SİZİN GİBİYİZ

Kas

20-26 Kasım Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında ağız ve diş sağlığı farkındalığı etkinlikleri yaptık.

Kas

Başöğretmen Atatürk'ün ışığında yürüyen, bugünlerimize ve yarınlarımıza ışık tutan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

10 KASIM 2023 ATATÜRK EVİ MÜZESİ GEZİSİ

10 Kasım 2023 tarihinde okulumuz öğrencileriyle Atatürk Evi Müzesi'ne gezi düzenlendi. Atatürk Evi Müzesi'nde Ulu Önder Atatürk'ün hayatı görseller eşliğinde her sınıfın öğretmeni tarafından, öğrencilerimize  anlatıldı.Geziye katılan tüm öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı okundu. Müze bahçesinde bulunan sergi alanı gezilerek sergilenen resimler incelendi.  Resimlere bakarken hangi resimde  Atatürk ile ilgili ne görüldüğü öğrencilerle paylaşıldı. Öğrencilerin duygu ve düşüncelerini resmetmeleriyle etkinlik sonlandırıldı.

Ata'mızı saygı ve özlemle anıyoruz..

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık.