İSTANBUL / AVCILAR - Mehmet Emin Horoz Anaokulu

Erkut KÜÇÜKASLAN - Okul Müdürü

Erkut KÜÇÜKASLAN, 1984 yılında İstanbul’da doğdu.

İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. 2006 yılında Gazi Üniversitesi / Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi / Muhasebe ve Finansman Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

Aynı yıl, İstanbul / Güngören / Güngören Ticaret ve Meslek Lisesi’nde Muhasebe ve Finansman Öğretmeni olarak göreve başladı. 2009–2015 yılları arasında İstanbul / Kağıthane / Vali Hayri Kozakçıoğlu Ticaret Meslek Lisesi’nde öğretmen ve müdür yardımcısı, 2015-2018 yılları arasında İstanbul / Şişli / Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde müdür yardımcısı, 2018-2020 yılları arasında İstanbul / Beyoğlu / Beyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde (Tersane-i Amire Anadolu  Lisesi) öğretmen olarak görev yaptı.

14 Eylül 2020 tarihi itibariyle, yönetici atama sınavı sonucuna göre, bağlı olduğumuz okulumuz Mehmet Emin Horoz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne müdür olarak görevine başlamıştır.