İSTANBUL / AVCILAR - Mehmet Emin Horoz Anaokulu

Mehmet Emin Horoz Anaokulu

Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Demet Sokak No 60/1 Avcılar/İSTANBUL
Vizyon
Toplumların mutluluğunu sağlamanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.Okul öncesi eğitimin temel ilkelerine bağlı olarak çocuklarımıza kaliteli bir eğitim sunan,mutlu ve başarılı bireyler yetiştiren bir kurum olmayı hedefliyoruz.
Misyon
Misyonumuz “Her çocuk özeldir” ilkesi doğrultusunda milli manevi değerlere bağlı, çok yönlü düşünebilen, düşündüklerini açıkça ifade edebilen,kendine güvenen, çevresine duyarlı, kendisini ve başkalarını seven aynı zamanda saygı duyan, yeniliklere açık, değişen, gelişen,yaratıcı düşünen, paylaşmayı bilen,doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
SABAH 08:00-13:00 ÖĞLE 13:00-18:00